torsdag 2. september 2010

En observasjon

Etter å ha vært tilskuer til blogglandia i lange tider- og nå som innbygger- har jeg lagt merke til at bloggen min mangler noen elementer som går igjen i veldig mange interiørblogger. Noe av det som går igjen er fine ting som jeg gjerne skulle hatt selv. Men mulig trenden blir for stor for meg.
Tolix- stoler
Eames rocker
Eames DSW chair
Greengate
Kitchen Aid
Copenhagen gress- vase
Vimpler
Momiji
DLM bord fra Hay
Men man skal aldri si aldri. Jeg skal gi beskjed med en gang dersom noe av dette ender opp hos meg:) Da står i tilfelle Kitchen Aid og Eames rocker først på ventelisten.

4 kommentarer:

Andregasellen sa...

He he he, et ganske treffende poeng.Der har du vel oppsummert ønskelisten til en hel skokk med bloggere ja:)Jeg har heller ingen av tingene på den listen, men jeg må jo innrømme at jeg har siklet på dem før. Men så er det sånn (i hvert fall for meg) at hvis en stol eller en kopp eller noe dukker opp absolutt OVER alt - ja da blir det muligens littebitt kjedelig.
Herlig blogg du har, jeg slenger meg på og følger deg videre!
Ha en fin dag!

små og store drømmer sa...

Hehe! Sant som du sier. Man føler seg kanskje ikke så veldig unik eller kreativ.
Selv drømmer jeg om både Tolix, Eams og Hay, men foreløpig liker jeg å bruke pengene mine på andre ting. Men det er jo ting jeg har veldig veldig lyst på. Hm.. føler meg rimelig lite kreativ ja.

STYLIZIMO sa...

Det er visse gjengangere ja :)
Må innrømme at jeg har blogget noe av dette. Jeg har Tolix, Eames DSW chair og Kitchen Aid på ønskelista, så det er tydelig at man blir litt påvirket i denne bloggverden. Merker at kjøpelysten har øket betraktelig.

klem Nina

flittiglise sa...

Enig! Går mye i det samme ja! ;)

Jeg bare lurer på: hvilken skrifttype/font bruker du i teksten på innleggene dine? Likte den svært godt.

Inspirerende blogg forresten! :D


Blogglisten