tirsdag 21. september 2010

Bokorm

Bøker er et møbel. De må ikke stues vekk i esker etter at de er lest- fordi det ikke klaffer med en superminimalistisk ide om rene linjer. Bøker gir liv og personlighet i et rom og man kan være kreative med dem.  Om man velger den tradisjonelle bokhyllen, stabler bøkene på gulvet, setter dem i et glasskap, lager bord eller plasserer dem oppå et rådyr (!) så er og blir bøker et flott interiørelement.


Kilde

4 kommentarer:

From not to hot sa...

Kunne ikke vært mer enig. Jeg kunne aldri tenkt meg å pakke vekk bøkene mine - men så er jeg heller ingen minimalist :) Nå er kanskje jeg litt annerledes enn mange andre interiørbloggedamer i så måte, for det å lese bøker rangeres langt over interiørinteressen. Jeg kan ikke tenke meg noe mer avslappende enn godstolen, et pledd og en interessant bok. Nei, nå ble jeg inspirert til å skrive et innlegg om bøkenes fortreffelighet :)

From not to hot sa...

Jeg linket til innlegget ditt inne hos meg, jeg - det var så flott!

Fru Trippel sa...

Så flott!:) Takk:)

Bettum Villa sa...

Som jeg sa hos From not to hot så er bøker det viktigste i mitt hjem. Og jeg gjør alltid mitt ytterste for at bøkene skal komme best mulig frem. Men vil ikke si at jeg heller har et minimalistisk hjem.. hehe.
Digga de rådyrene.. skal prøve å få til noe slikt som julepynt i vinduene. Da går jakten etter noen rådyr.. eller kanskje hester?

Klem Madelén


Blogglisten