mandag 11. oktober 2010

Dinner for dummies

Dette kunne vært meg. Sittende med et hav av matvarer foran meg men null ide om hva jeg skal bruke dem til. Jeg er nemlig ingen gourmet. For å si det mildt- jeg sliter skikkelig med å finne på hva jeg skal lage til middag. Jeg klarer fint å bake kaker av alle slag- men middager....det er bare kjipt.
Og så er det jo dette med dagsbehovet for alle de rette næringsstoffene. Man skal jo tilby ungene skikkelig og fornuftig mat. Og ikke minst være et forbilde for dem- altså kunne tilberede det og vise at man selv spiser det. Men når man sliter med tilberedningen og inntaket av resultatet så er det å være et forbilde en kamp.
Hadde det vært opp til meg så kunne jeg spist sjokolade til frokost, lunsj, middag og kvelds. Men det skal visst ikke være så lurt...så det spiser jeg bare mellom måltidene:)


Et måltid tilberedt av meg føles kanskje like dårlig tilberedt som dette. Det kan kun min stakkars familie eventuelt bekrefte/avkrefte.

"Crap" må være den rette betegnelsen for middag her i heimen.
Dette må være smertefull lesing for alle gourmeter der ute. Jeg søker herved hjelp. Det nytter ikke å anbefale meg mektige matblogger- jeg gir opp allerede ved synet av bildene av de lekre rettene som pryder innleggene der. Dessuten blir selvtilliten min ytterligere svekket. Men kanskje noen der ute har noen geniale middagsretter som ikke krever alle slags rare ingredienser og tre timers tilberedningstid? Jeg tar imot forslag med stor ydmykhet og takknemlighet!!!

4 kommentarer:

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Velkommen i klubben!
Middager er fælt.
Vi har laget middagsliste for 5 uker så begynner vi på nytt. Sleit litt med å komme på middager, men det gikk seg til. Er en del Toro for å si det sånn!

Anonym sa...

Laks med sitronpepper (f.eks. sånn 4-pack fra fysedisken) i en ildfast form og Amaldinepoteter overstrødd med Maldon-salt i en annen form. (Potetene er små, men bør kanskje deles i 2-4, men ikke skrelles!) Hollandaisesaus fra pose og litt stekt sjampinjong/brokkoli eller annet som følge. Enkleste middagen her i hus (bortsett fra pølse i brød...)
KH

Anonym sa...

Glemte OLJE til potetene, og at de ikke må ligge oppå hverandre, for da blir ikke skallet så sprøtt.

...nesten enklest da, men veldig enkel iallefall :-)
KH

Fru Trippel sa...

Tuuusen takk;):)


Blogglisten