mandag 2. august 2010

Skatollet

Her er vårt lille "kontorhjørne". Skatollet fikk jeg med hjemmefra. Da var det brunt og slitt. Jeg pusset det og malte det med bengalakk- det gjorde virkelig susen. Kobratelefonen falt jeg pladask for da jeg var innom "Ruth 66" i Oslo ifjor. For en herlig butikk!

Ei god vennine fikk i vår muligheten til å gå og plukke med seg inventar fra en gammel videregående skole som skulle pusses opp i byen. Og fantastisk som hun er så "regnet" det jammen på meg også:) Den røde stolen her- og det grå metallskapet i stuen- er funn som hun tok med seg derfra. Slike venner er gode og ha! Tuuuuusen takk, vennen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå, der kom klokka jeg liker så godt. Du skrev jo ingenting om den! Slik stol har faktisk jeg og her i Mandal, men "skinntrekket" er brunt og flekket, så det kunne jeg tenkt meg å gjøre noe med. Har du tips, Monica?
Kristin

Fru Trippel sa...

Oooooops, beklager, glemte å skrive om klokka:)) Det eneste å fortelle om den er at jeg fant den i en butikk i Sverige og falt pladask:) Skikkelig togstasjon-ur.
Hvis flekkene har "grodd" inn i stoffet er det ikke så mye å gjøre. Jeg hadde definitivt kjøpt et kult voksduk-trekk og trukket over.


Blogglisten