søndag 18. juli 2010

Ledig eller opptatt?

I sommer har familien tilbrakt ti fantastiske dager i Berlin. For en by! Vi leide en leilighet som lå i øst- Berlin- og således altså i tidligere øst- tyskland. En sjarmerende bydel med flotte alleer der unike butikker lå som perler på en snor. Jeg shoppet masse og kommer til å vise noe av det etterhvert. Kjøpte blant annet denne dingsen med grønn og rød mann som jeg har hengt på håndtaket inn til badet. For de som ikke vet det så ser altså fotgjengerlysene slik ut i øst- Berlin mens de i vest- berlin ser mer ut som våre.

4 kommentarer:

Avdelingen sa...

Vi ble de første følgerne dine. Jippi! Kjempekjekt med nye blogger og med den kule stilen du har lagt opp til, gleder vi oss til å følge deg fremover.
Halve Avdelingen hadde tidligere en t-skjorte med lyskryssmennene (husker ikke hva det heter på tysk lenger).
Vil gjerne ha tips om leie av lelighet i Berlin. Vi har vært der på voksenferie og leide da gjennom Citadines, men tar gjerne imot tips om ok steder å bo for en familie på tur.

Fru Trippel sa...

For en ære at det ble en av mine absolutte favorittblogger som ble første følger! Takker og bukker:)) Er innom bloggen deres flere ganger i løpet av dagen.
Angående Berlin så kan det anbefales på det varmeste for både voksne og barn. Barna kunne jo velge og vrake i lekeparker og vannparker. Det var rett og slett et mekka for dem. Og så kunne jo selvsagt mor boltre seg i butikker imens...:)
Vi bodde i Prenzlauer Berg som omtales som Berlins svar på Grünerløkka. Leiligheten fant vi gjennom nettstedet urban-apartments.com

LilleDi sa...

Vi falt også for Ampelmann da vi var i Berlin i påsken, og tror du ikke naboen i ny leilighet hadde en slik grønn mann på dørmatta? - så vi lette etter en rød, men det var ikke så lett (forsåvidt forståelig at folk ikke vil stoppe besøkende ved døra med en rød mann...) ;)
Ellers må jeg si du har en knall blogg!
Så gøy med kreative folk og løsninger - spennende og stilig! keep on!

Fru Trippel sa...

Tuuuuusen takk, LilleDi!
Og der lærte jeg plutselig et nytt ord også- Ampelmann:)


Blogglisten