onsdag 24. november 2010

Back to reality...

Da er jeg tilbake til hverdagen etter en fantastisk tur til London. Jeg har storkost meg og fått med meg alt jeg ønsket og mere til. Å kjøre Black cab var jo obligatorisk (selv om denne vel og merke var mørkegrønn:))
En av opplevelsene var en guidet tur med Jostein Pedersen. Å høre den velkjente kommentatorstemmen fra Grand prix åpne turen med "God morgen, Norge- dette er London" var helt magisk:)
En svingom innom Tower Bridge hører jo med.
Et definitivt høydepunkt var da jeg ble kjent med denne fyren. Han spiste velvillig snickers fra hånden min. Håper bare ikke jeg har sendt et av dronningens ekorn rundt med dårlig mage....:)
For ikke å glemme Hjulbeinte Todd som sjarmerte meg i senk. En sjarmør uten sidestykke med nyklippet sveis og verdens mest avslappede gange.
Nevnte jeg at det var et personalseminar? Vel, jeg hadde laget en London- rebus som de skulle gjennomføre i grupper. Jeg ga klar beskjed om at alt av bestikkelser var lov i poengsankingen. Her ved første post på Picadilly Circus er jeg meget fornøyd over at de tok bestikkelsene på alvor:)

Foreløpig opptelling av bestikkelser ved første post.


Og ja, jeg har sett filmen "Notting Hill" så mange ganger at jeg har mistet tellingen. Da var det midt i blinken at jeg fikk tatt meg en tur innom den velkjente bokhandelen. Og det føltes faktisk som jeg gikk rett inn i filmen da jeg gikk å kikket på bøkene inne i "The travel bookshop".
London var pyntet til jul. Det var magisk å se. Her fra Regent Street.
Kveldsstemning fra Picadilly Circus.
Måtte selvsagt en tur innom Harrods også. Bare for opplevelsens skyld.
Det var her jeg skulle hatt shoppet julegodter i fleng.
Og ikke minst de fantastiske vindusutstillingene til Harrods. Nå hadde de pyntet etter et Peter Pan- tema. Lettere å se på neste bilde.
Det var masse alver og skikkelig eventyrstemning. Noe annet dette enn vindusutstillingene her hjemme...
Det er alltid kjipt når hjemreisen nærmer seg faretruende. Men jeg føler jeg fikk mer opplevelser enn jeg hadde drømt om på forhånd. I tillegg tømte jeg ikke kontoen så nå blir det råd til julehandel også:) Men London, det kan ikke bli lenge til neste gang- jeg gleder meg allerede!

3 kommentarer:

Fru R. sa...

Så kjekt at du har fått handlet. Blir nesten litt misunnelig jeg..., herlige stemningbilder. Fine støvletter du har på deg her.
Da er det Aberdeen for meg neste helg...hehe

Klem fra søs

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Så ut som en fantastisk tur. Kjekt å se hvordan du ser ut også! :)

Kissamelissa sa...

Fine bilder og flotte frue! Eg lengte tebage! :-)


Blogglisten